Over mij

“Spiritualiteit heeft van jongs af aan altijd al mijn belangstelling gehad en is een belangrijk onderdeel van mijn leven”

Even voorstellen:

Mijn naam is Jannie van Wijk-Grijsen.
In 1999 kwam ik voor het eerst in “aanraking ” met Reiki. Dit bracht zoveel blijde gevoelens bij me boven, dat ik besloot in 2000 de Reiki 1 cursus te volgen. Langzaam maar zeker begon ik, en daarmee ook mijn leven te veranderen. Ik werd zekerder van mezelf, krachtiger, meer ontspannen en stond positiever in het leven.

Begin 2001 deed ik Reiki 2 omdat ik me nog dieper wilde verbinden met Reiki. En in 2002 kwam de grote wens om Reikimaster te worden, om dit geweldige geschenk door te mogen en kunnen geven aan diegene die er ook voor kiezen. Na een training van 2 jaar ben ik in mei 2004 in het Usui System of Natural ingewijd tot Reiki Master.

Reiki is een prachtige energie die voor mij de basis heeft gelegd om bewuster te leven. Naast Reiki heb ik diverse verdiepingstrainingen en cursussen gevolgd. o.a. jaartraining Neo Reichiaans lichaamswerk, Innerlijk kind, Jassentechnick en Universal White Time Healing level 1 en 2.

Ik heb een bescheiden Reikipraktijk aan huis waar ik Reikicursussen en behandelingen geef.

Je bent van harte welkom!