Praktijk

Reikibehandeling

De meeste mensen ervaren een Reikibehandeling als een weldaad voor hun lichaam. Een ongekend gevoel van rust en vrede. dat is wat veel mensen ervaren tijdens een behandeling. De behandelingen zijn heel geschikt om lichamelijke of emotionele klachten te behandelen.

Tijdens een Reikibehandeling leg ik mijn handen op diverse plaatsen op uw lichaam, op uw hoofd, romp en rug. Wat iemand ervaart is van persoon tot persoon, verschillend. Sommigen voelen warmte, anderen tintelingen, weer anderen kou en soms voelt iemand niets. Het gebeurt soms ook dat iemand een overweldigend gevoel van ontroering ervaart.

Reiki ontspant, ontgift, geeft rust, helpt onverwerkte ervaringen alsnog te verwerken. De behandeling wordt meestal liggend op een behandeltafel gegeven. Als u het niet prettig vindt om te liggen of beperkt bent in uw mobiliteit kan een stoelbehandeling uitkomst bieden.
Een Reikibehandeling duurt ongeveer 75 min.

Afhankelijk van de klachten, zijn meerdere behandelingen aan te bevelen. Ik behandel mensen in principe in mijn (bescheiden) praktijk aan huis en neem alle rust en tijd voor een behandeling.

Als het voor u moeilijk is om naar mij toe te komen, dan kunnen we bekijken of het mogelijk is dat ik u in uw eigen thuissituatie behandel.

Reiki vervangt nóóit de reguliere zorg, maar is een uitstekende aanvulling hierop.

Kosten:

Reikibehandeling +/- 75 min.         € 40.-
Stoelbehandeling +25 min.            € 20,-
Afstandsbehandeling +/- 20 min.  € 17.50